Belastingadvies op maat voor bedrijven en particulieren
Bel voor een afspraak:
Mr. J.R.M. van den Berg RB
033-4332956
Mr. J.R.M. van den Berg RB
Mr. J.R.M. van den Berg RB
Bel voor een afspraak:

Uw belastingadviseur in Leusden: voor een nauwkeurige belastingaangifte

 

Al uw belastingzaken op orde dankzij de expertise van Mr. J.R.M. van den Berg RB

Werkzaam in de algemene binnenlandse adviespraktijk ben ik uw adviseur voor uw belastingaangifte, jaarrekening, advies en bezwaarprocedures. Waar nodig kan ik in samenwerking met collega-kantoren u in de overige, specialistische, aandachtsgebieden van dienst zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar de ondernemer die, al dan niet via een besloten vennootschap, voor eigen rekening zijn onderneming drijft en naar de particulier met zijn/haar fiscale mogelijkheden.

Particulieren


Iedereen die jaarlijks zijn aangifte inkomstenbelasting moet doen, weet dat dit niet altijd eenvoudig is. Behalve de wetgeving die steeds aan verandering onderhevig is, kan ook uw eigen situatie wijzigen. Om uw aangifte geheel door mij laten verzorgen of wanneer u hulp nodig hebt om uw aangifte zelf te doen, kunt u bij mij terecht.
Behalve de jaarlijks terugkerende belastingaangifte ben ik u ook graag van dienst voor de fiscale aspecten van de volgende zaken:

  • scheiding
  • uitkeringen
  • koop en verkoop van een woning
  • overlijden, nalatenschappen en schenken

Wilt u meer informatie over wat ik voor u kan betekenen bij uw belastingaangifte en andere zaken? Neemt u dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Stuur mij een bericht

Anti SPAM controle

  Contactinformatie


 

Adres Telefoon
Rozengaarde 45
3831 CC Leusden
033-4332956

Mr. J.R.M. van den Berg RB Belastingadviseur - Rozengaarde 45 , 3831 CC Leusden - T: 033-4332956